Treizeci de pasageri ai unui zbor Turkish Airlines, răniți în turbulențe în timpul unui zbor spre New York

  • 10 Martie 2019 14:33
Treizeci de pasageri ai unui zbor Turkish Airlines, răniți în turbulențe în timpul unui zbor spre New York

Treizeci de persoane aflate sâmbătă la bordul unui zbor al companiei Turkish Airlines de la Istanbul la New York au fost rănite când aparatul a trecut printr-o zonă de turbulențe, cu 45 de minute înainte de a ateriza în siguranță, a declarat o sursă aeroportuară americană, citată de France Presse.

Răniții au fost transportați de la Aeroportul Internațional John F. Kennedy spre spitale unde au fost tratați în special pentru umflături, vânătăi și tăieturi. Însă o însoțitoare de zbor a suferit o fractură la picior, potrivit unui responsabil aeroportuar, Steve Coleman.

Boeingul 777, cu 326 de pasageri și 21 de membri ai echipajului, zbura peste Oceanul Atlantic când a fost afectat de turbulențe, a declarat Coleman. Activitățile aeroportului nu au fost perturbate din cauza acestui incident, a adăugat el.

Turkish Airlines nu a comentat imediat incidentul.

Mai înainte în aceeași zi, un avion al companiei canadiene Air Transat a trebuit să facă o aterizare de urgență pe aeroportul din Newark în Statele Unite din cauza unor "indicii de fum". Boeingul 737-800, care transporta 189 de pasageri, plecase din Montreal spre Fort Lauderdale, Florida. Incidentul nu a făcut răniți, a precizat o purtătoare de cuvânt a companiei Air Transat. 

Sursa: Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal
Meteo Chișinău
4,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău