Senatorii ruși au anunțat MAE rus în legătură cu planurile lor de a discuta cu ambasadorii străini problema amestecului în treburile Rusiei

  • 12 August 2019 17:08
Senatorii ruși au anunțat MAE rus în legătură cu planurile lor de a discuta cu ambasadorii străini problema amestecului în treburile Rusiei

Comisia pentru apărarea suveranității de stat și combaterea amestecului în treburile interne ale Rusiei din cadrul Consiliului Federației (camera superioară a Parlamentului rus) a anunțat conducerea Ministerului rus de Externe cu privire la planurile sale de a avea o discuție cu ambasadorii acelor țări, ale căror acțiuni sunt considerate drept amestec în treburile interne ale Rusiei, a anunțat, luni, șeful comisiei, Andrei Klimov, scrie Rador.

"Vor fi consultări cu reprezentanții MAE rus. Vom cere conducerii Ministerului de Externe al Rusiei să anunțe ambasadele în legătură cu această chestiune. MAE al Rusiei a anunțat că vor exista astfel de discuții" - a declarat Klimov. Potrivit afirmațiilor sale, până în prezent nu a fost întocmită, încă, o listă cu țările ai căror ambasadori vor fi invitați la discuțiile cu Comisia Consiliului Federației.

"Fără îndoială, nimeni nu ascunde asta, va fi invitat inclusiv ambasadorul SUA, problema este că, deocamdată, acesta nu se află la Moscova" - a subliniat senatorul rus.

Sursa:RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău