Scenariile Primăriei Chișinău în cazul în care pandemia va evolua. Licitațiile planificate au fost stopate, anunță Ion Ceban

  • 11 Aprilie 2020 09:08
Scenariile Primăriei Chișinău în cazul în care pandemia va evolua. Licitațiile planificate au fost stopate, anunță Ion Ceban

Primarul general al capitalei Ion Ceban informează că Primăria a stopat toate licitațiile care urmau să aibă loc în viitorul apropiat. Oficialul spune că Primăria a elaborat mai multe scenarii care prevăd și stoparea definitivă a mai multor proiecte în valoare de sute de milioane de lei, notează IPN.

„Noi am oprit toate licitațiile care urmau a fi desfășurate. Fără coordonarea Comisiei Pentru Situații Excepționale acestea nu vor merge mai departe. Cele care sunt în desfășurare, trebuie să identificăm căi juridice, dacă încheiem contractele sau nu. Dacă vedem că situația se va înrăutăți și licitația a fost făcută, iar contractul nu a fost încheiat, banii vor fi redirecționați. Dacă vom ieși din această situație mai repede, oamenii se vor apuca de lucru pentru a nu pierde alte 45 de zile”, a declarat primarul în cadrul unei Ediții speciale e la postul de televiziune NTV.

Oficialul spune că Primăria a elaborat câteva scenarii care prevăd blocarea unor proiecte de 140 de milioane, 183 de milioane, 256 și, respectiv, 300 de milioane de lei. Totuși, edilul își exprimă speranța că nu se va ajunge la suspendările în cauză.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău