Reacția lui Pavel Filip după ce procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității parlamentare a lui Vladimir Cebotari

  • 19 Septembrie 2019 11:06
Reacția lui Pavel Filip după ce procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității parlamentare a lui Vladimir Cebotari

Președintele PD, deputatul Pavel Filip a comentat solicitarea de astăzi a procurorului general interimar, Dumitru Robu, privind ridicarea imunității deputatului democrat, Vladimir Cebotari.

„Dar noi vă rugăm foarte mult să nu chinuiți procurorul. Am avut o discuție în fracțiune astăzi dimineață, pentru că se cunoștea demult despre acest fapt. Și s-a încercat pe un dosar și nu s-au găsit argumente. Și acum se merge pe alt dosar tras de urechi. Propunerea noastră, discutată la fracțiune, este – haideți noi depunem imunitatea toți din fracțiunea PDM și să lăsați procurorul să lucreze la Procuratura Generală. Și fără show-uri, fără spectacole și noi înțelegem de ce se fac toate aceste lucruri”, a declarat Pavel Filip.

Amintim că Procuratura Generală a solicitat încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatului Partidului Democrat Vladimir Cebotari și a deputatului Partidului Șor Petru Jardan. Despre a aceasta a anunțat în plenul Parlamentului, șefa legislativului, Zinaida Greceanîi. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău