MAE al Elveției a anunțat locația unde se vor desfășura convorbirile dintre Putin și Biden

  • 10 Iunie 2021 10:18
MAE al Elveției a anunțat locația unde se vor desfășura convorbirile dintre Putin și Biden

Ministerul elvețian al Afacerilor Externe a anunțat locația în care se vor desfășura convorbirile dintre Vladimir Putin și Joe Biden. Villa La Grange, din Geneva, va fi platforma pentru desfășurarea summitului la nivel înalt ruso-american, convorbirile dintre liderii Vladimir Putin și Joe Biden, din 16 iunie, a anunțat Ministerul elvețian al Afacerilor Externe.

''Faimoasa Villa La Grange îi va găzdui pe președinții Biden și Putin, pe 16 iunie'', a scris MAE elvețian pe Twitter. De asemenea, Ministerul elvețian de Externe a mulțumit Rusiei și Statelor Unite pentru încrederea acordată Elveției, pentru a fi țara gazdă a summitului ruso-american la nivel înalt.

Casa Albă a anunțat că Joe Biden va da dovadă de fermitate în cadrul convorbirilor pe care le va purta cu Putin. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin, a afirmat că Putin și Biden intenționează să discute atât în format bilateral, cât și cu participarea membrilor celor două delegații și a asistenților prezidențiali. Președintele rus, Vladimir Putin, a afirmat că mizează pe faptul ca întâlnirea sa cu Biden să se desfășoare într-o notă pozitivă, dar nu se așteaptă la o relansare a relațiilor dintre Moscova și Washington.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău