În ajunul examinării moțiunii de cenzură împotriva Guvernului, Igor Dodon s-a întâlnit cu ambasadorul rus și cel american

  • 11 Noiembrie 2019 16:57
În ajunul examinării moțiunii de cenzură împotriva Guvernului, Igor Dodon s-a întâlnit cu ambasadorul rus și cel american

Președintele Igor Dodon a avut astăzi întrevederi cu ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasnețov, și cu cel al Statelor Unite, Dereck J. Hogan.

Potrivit lui Igor Dodon, discuțiile cu diplomatul rus s-au axat pe subiecte legate de dezvoltarea relațiilor comercial-economice, culturale și umanitare, precum și pe ”necesitatea aprofundării în continuare a parteneriatului strategic”.

Cu ambasadorul american, Igor Dodon a discutat ”diverse chestiuni cu privire la consolidarea dialogului strategic” și a mulțumit ”pentru sprijinul constant și plenar oferit Republicii Moldova pe dimensiunea democratizării, implementării reformelor și funcționării instituțiilor statului de drept”, după cum a anunțat Igor Dodon pe Facebook.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute, atât președintele Igor Dodon, cât și premierul Maia Sandu, au avut întrevederi cu diplomații acreditați la Chișinău, în contextul asumări răspunderii Guvernului pentru legea procuraturii și depunerii moțiunii de cenzură împotriva Executivului din partea PSRM.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău