Igor Dodon, ignorat de Vadim Krasnoselski în privința lichidării posturilor din Zona de Securitate: Ei jonglează cu denumirile

  • 17 Iulie 2020 12:15
Igor Dodon, ignorat de Vadim Krasnoselski în privința lichidării posturilor din Zona de Securitate: Ei jonglează cu denumirile

La următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate, se va examina situația privind posturile ilegale instalate unilateral în Zona de Securitate. ,,Vom convoca Consiliului Suprem de Securitate cu mai multe subiecte, inclusiv subiectul ce ține de posturile ilegale din regiunea transnistreană”, a declarat președintele țării, Igor Dodon în cadrul unei noi ediții a emisiunii „Președintele răspunde”, transmite IPN.

Președintele a precizat că, la începutul acestei săptămâni, a avut o discuție telefonică cu Vadim Krasnoselski, liderul regiunii transnistrene, care l-a informat că jumătate din aceste posturi au fost închise.

„Consider că trebuie de închis imediat și cât se poate de rapid toate aceste posturi, care nu sunt convenite între părți, între Chișinău și Tiraspol. Nu sunt așa posturi convenite! Eu înțeleg că ei jonglează cu denumirile, că nu-s posturi de control, sunt posturi de poliție, de nu știu ce și așa mai departe … Astea-s posturi ilegale, de aceea am insistat și însist în continuare ca aceste posturi să fie închise”, a spus Igor Dodon.

Șeful statului a comunicat că săptămâna viitoare, în a doua parte a săptămânii, va fi convocată ședința Consiliului Suprem de Securitate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,96
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău