Igor Dodon i-a propus o funcție ex-ministrului Finanțelor, Ion Chicu

  • 08 Iulie 2019 12:27
Igor Dodon i-a propus o funcție ex-ministrului Finanțelor, Ion Chicu

Președintele Igor Dodon i-a propus ex-ministrului Finanțelor, Ion Chicu să accepte să dețină funcția de consilier al șefului statului.

„Având în vedere experiența pe care o are în aceste domenii, integritatea, dar și necesitatea atragerii specialiștilor notorii în serviciul statului și societății, i-am propus lui Ion Chicu să accepte funcția de Consilier al Președintelui Republicii Moldova. Lucrurile bune trebuie continuate în țară, iar analiza obiectivă a erorilor și lacunelor trecutului este factorul determinant pentru succes în viitor”, a anunțat Igor Dodon. 

Această propunere președintele i-a făcut-o fostului ministru al Finanțelor în cadrul unei întrevederi pe care au avut-o astăzi. Astfel, Ion Chicu a fost numit astăzi în calitate de consilier al lui Igor Dodon prin decretul semnat de acesta.

„Am discutat despre provocările pentru sistem legate de specificul anului 2019, inclusiv necesitatea promovării unor politicii bugetar-fiscale pentru sporirea competitivității economiei noastre, implementarea cu succes a legii salarizării în sectorul public, alte reforme stringente pentru sistemul financiar-bancar al țării”, a menționat Dodon. 

Amintim că Ion Chicu a fost numit ministru al Finanțelor în Guvernul Filip în decembrie 2018. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău