Dorin CHIRTOACĂ | Dosarele pe numele meu, un preludiu pentru referendum

  • 12 Septembrie 2017 15:01
Dorin CHIRTOACĂ | Dosarele pe numele meu, un preludiu pentru referendum

În caz de eșec, cei care au inițiat referendumul ar trebui să-și dea demisia de onoare, astfel a comentat Primarul suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă, decizia consilierilor municipali de a organiza un plebiscit pentru demiterea sa.

Dorin Chirtoacă a scris pe o rețea de socializare că dosarele penale care i-au fost intentate ar fi fost „un fel de pregătire pentru referendum”.

Dacă acest referendum va avea loc, va fi unul al adevărului, afirmă Dorin Chirtoacă, precizând că timp de 10 ani echipa sa a reușit să ”miște orașul înainte cu rezultate și proiecte concrete”. În același timp, adversarii săi, despre care Dorin Chirtoacă spune că nu ar fi vorba doar de comuniști și socialiști, au venit numai cu ”piedici, sabotaje și blocaje”. 

”Potrivit regulilor democrației, „în caz de eșec cei care au inițiat referendumul, au votat pentru acesta în CMC, dar și cei care l-au regizat”, ar trebui să-și depună demisia de onoare „pentru risipă de bani publici, pentru deranjarea inutilă a cetățenilor și pentru blocarea activității primăriei în ultimii doi ani”, mai scrie Dorin Chirtoacă pe Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău