Adrian Dupu, mesaj pentru cetățenii R.Moldova care trăiesc în România: Voi locuiți aici, vedeți care este diferența. Ieșiți la vot și mobilizați-i și pe cei de acasă

  • 09 Iulie 2021 11:48
Adrian Dupu, mesaj pentru cetățenii R.Moldova care trăiesc în România: Voi locuiți aici, vedeți care este diferența. Ieșiți la vot și mobilizați-i și pe cei de acasă

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Adrian Dupu, secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu R.Moldova, le-a transmis un mesaj cetățenilor R. Moldova cu ocazia organizării duminică, 11 iulie, a alegerilor parlamentare anticipate. În primul rând, Adrian Dupu a ținut să se adreseze studenților și cetățenilor moldoveni care locuiesc în România. „Voi locuiți aici, vedeți care este diferența între calitatea vieții din România și Republica Moldova și știți că se poate și dincolo de Prut să se facă pași importanți spre o democrație consolidată, condiții decente de viață”, le-a transmis acesta.

M-am întâlnit, în calitatea mea de secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, cu foarte mulți dintre cetățenii moldoveni care locuiesc în România și mai ales în Republica Moldova. În primul rând, vreau să mă adresez studenților și cetățenilor moldoveni care locuiesc în România: e foarte important să ieșiți la vot și să-i mobilizați și pe cei de acasă să iasă la vot. Voi locuiți aici, vedeți care este diferența între calitatea vieții din România și Republica Moldova și știți că se poate și dincolo de Prut să se facă pași importanți spre o democrație consolidată, condiții decente de viață. De aceea este foarte important ca voi, în primul rând, să îi sensibilizați și să îi mobilizați pe cei de acasă.

Iar celor din Republica Moldova le spun simplu: noi vă putem ajuta, România vă ajută și a fost mereu aproape de voi, dar duminica aceasta este momentul vostru, este momentul ca voi să dați o mână de ajutor țării voastre prin a merge la vot”, a fost mesajul transmis de Adrian Dupu cetățenilor din R. Moldova, potrivit psnews.ro.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal
Meteo Chișinău
4,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău