Putin îl stimulează pe Dodon: Edificați relații cu Rusia

  • 12 Octombrie 2017 15:27
Putin îl stimulează pe Dodon: Edificați relații cu Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, declară că țările membre al Uniunii Economice Eurasiatice ar susține intențiile lui președintelui Igor Dodon de a stabili o relație mai strânsă a Republicii Moldova cu această organizație. Declarații în acest sens au fost făcute miercuri seara, la Soci, după ședința șefilor de stat din Uniunea Eurasiatică.

Vladimir Putin a menționat că la această ședință, în format lărgit, a participat în calitate de invitat și și Igor Dodon, menționează INFOTAG.

„După cum susține președintele Republicii Moldova, marea majoritate a cetățenilor tarii apreciază pozitiv intenția lui de a extinde cooperarea cu tarile Uniunii Economice Eurasiatice. Acest lucru este de înțeles, pentru că piața principală de desfacere pentru bunurile moldovenești sunt tarile Uniunii Economice Eurasiatice, în primul rând Rusia. Dar, bineînțeles, Rusia va edifica relații cu această tara în funcție de cât de mult Moldova și poporul Moldovei sunt gata să extindă această cooperare", afirmă președintele Federației Ruse.

El a subliniat, de asemenea, că liderii tuturor țârilor Uniunii Eurasiatice „au convenit la opinia că Uniunea Economică Eurasiatică trebuie să dezvolte în continuare cooperarea cu potențialii noștri parteneri”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău