INFO-TRAFIC | Trei accidente rutiere - în primele ore ale dimineții și peste 100 de șoferi, depistați cu viteză excesivă

  • 23 Ianuarie 2019 08:56
INFO-TRAFIC | Trei accidente rutiere - în primele ore ale dimineții și peste 100 de șoferi, depistați cu viteză excesivă

În Chișinău se circulă cu dificultate la această oră după ninsorile abundente căzute în cursul nopții. Au fost curățate deocamdată doar arterele principale, iar celelalte drumuri rămân înzăpezite.

Primăria capitalei a lansat un apel către șoferi, să nu-și parcheze automobilele pe carosabil și pe trotuare, pentru a nu încurca lucrările de deszăpezire. Totodată, agenții economici au fost avertizați să-și curețe de zăpadă teritoriile, în caz contrar, riscă să fie amendați.

Potrivit serviciului Info-trafic al Inspectoratului Național de Patrulare, în Capitală în primele ore ale dimineții au fost înregistrate trei accidente rutiere.

INP mai informează, conform situației de la ora 8.00, că drumuri locale și trasee naționale blocate nu sunt, însă transportul circulă cu dificultate din cauza zăpezii pe carosabil.

Echipajele de patrulare însoțesc autospecialele pentru deszăpezirea drumurilor și împrăștierea materialului antiderapant. În cursul nopții ofițerii de patrulare au intervenit la deblocarea din zăpadă a 14 unități de transport.

INP anunță că peste 100 de șoferi au fost depistați în trafic în timp ce conduceau cu viteză excesivă. Totodată, au avut loc 8 accidente rutiere soldate cu 8 persoane care avut de suferit diferite traumatisme.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău