Hramul orașului Orhei: oamenii nu mențin distanța socială și o mare parte din cei prezenți nu poartă mască (TV8)

  • 08 Noiembrie 2020 12:11
Hramul orașului Orhei: oamenii nu mențin distanța socială și o mare parte din cei prezenți nu poartă mască (TV8)

Hramul orașului Orhei este sărbătorit cu mare fast. La evenimentele organizate de către administrația locală participă în jur de 300 de oameni. Oamenii nu mențin distanța socială, în pofida situației epidemiologie, or, ieri, 7 noiembrie, a fost stabilit un nou antirecord de cazuri noi de infectare cu COVID-19 în Republica Moldova, scrie TV8.MD.

Potrivit reporterei TV8 aflată la fața locului, Diana Popa, jumătate din cei prezenți în stradă poartă masca de protecție, iar jumătate nu. De menționat că, deputata Partidului „Șor” Violeta Ivanov, cea care a candidat la prezidențiale în primul tur, nu este prezentă la evenimentele dedicate hramului orașului.

Însă, deputatul Sergiu Sîrbu, cel care recent a părăsit formațiunea „Pro Moldova”, în fruntea căreia este deputatul Andrian Candu, participă la evenimentele din oraș. Alesul poporului a spus că a fost invitat de primar și că se asociază cu drumurile bune, cu ordinea din Orhei, cu canalizarea bună și alte lucruri făcute aici, care ar trebui realizate în toată țara.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău