Andrei Năstase a așteptat un scor mai bun în turul doi al alegerilor

  • 08 Iunie 2018 08:50
Andrei Năstase a așteptat un scor mai bun în turul doi al alegerilor

Primarul ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, spune că a așteptat un scor mai bun în turul doi al alegerilor. Dacă la urnele de vot s-ar fi prezentat 50% dintre alegători, probabil rezultatul ar fi fost altul, a declarat el în cadrul emisiunii „În profunzime” de la postul de televiziune ProTV Chișinău, transmite IPN.

Referindu-se la planurile sale pentru Primărie, Andrei Năstase a afirmat că cel mai probabil va avea patru viceprimari, așa cum prevede legea. El a mai subliniat că în funcțiile care nu necesită concurs public vor trebui să ajungă oameni integri. Întrebat de colaborarea cu Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Liberal Democrat, care l-au susținut în cadrul campaniei electorale, Andrei Năstase a spus că tot ce este mai bun în cadrul acestor formațiuni va fi atras în echipa.

De asemenea, primarul ales a menționat că proiectele bune începute de Dorin Chirtoacă vor fi continuate.

Andrei Năstase a spus că și-ar dori ca autogara centrală să fie scoasă din centrul Chișinăului și să fie modernizată Piața Centrală. Primarul ales spune că marcajul calitativ pe străzi este o prioritate pentru el.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău