Un fost ministru și vicepremier își extinde afacerile în România

  • 06 Martie 2019 15:05
Un fost ministru și vicepremier își extinde afacerile în România

Fostul vicepremier și ministru al Economiei R.Moldova, Valeriu Lazăr, a intrat în componența Consiliului director al Asociației Consultanților în Management din România (AMCOR).

Potrivit deciziei adunării generale a membrilor asociației, Valeriu Lazăr, în calitate de director general al "Business Intelligence Service" (BIS), a fost inclus în Consiliul de administrație AMCOR pentru următorii trei ani.

El își propune să contribuie la consolidarea implementării sferei de consultanță în România și la extinderea acestei ramuri pe piețele R.Moldova și ale altor țări din cadrul Parteneriatului Estic. AMCOR este cea mai reprezentativă asociație de consultanță din România. Asociația întrunește aproximativ 70 de companii, care se ocupă de servicii de consultanță și consultanță certificată de management, inclusiv două din R.Moldova dintre care una este „Business Intelligence Service”.

Valeriu Lazăr a fost ministru al Economiei, în 2005-2006, în cadrul Guvernului condus de Vasile Tarlev.  A deținut aceeași funcție, dar și cea de vicepremier în timpul Guvernului condus de Vlad Filat, fiind și membru PD. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:3,6 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău