O explozie s-a produs la bordul unei nave rusești, care naviga în largul coastei de Vest a Coreei de Sud

  • 26 Februarie 2019 09:15
O explozie s-a produs la bordul unei nave rusești, care naviga în largul coastei de Vest a Coreei de Sud

O explozie s-a produs marți la bordul vasului rusesc "Partizan", care aparține companiei rusești Gudzon, vizată de sancțiunile impuse de Occident, informează Rador.

"Partizan" naviga cu un transport de fier vechi în largul coastei de Vest a Coreei de Sud, în Marea Japoniei, a anunțat Paza de coastă. 

"A avut loc o explozie la bordul vasului "Partizan", a declarat un purtător de cuvânt al Pazei de coastă. Din fericire, în urma incidentului nu s-au înregistrat victime, informează Agenția de presă RIA NOVOSTI, care face referire la declarațiile directorului general adjunct al companiei care este proprietarul navei Oleg Anikin.

«Explozia a avut loc în partea din față a navei, dar vasul continuă să navigheze. Nimeni nu a avut de suferit. Vasul «Partizan» cu un transport de fier vechi își urmează cursul spre un port sud-coreean», a menționat directorul general adjunct al companiei care este proprietarul navei Oleg Anikin.

În opinia sa, vasul nu și-a pierdut calitățile nautice. Specialiștii din Coreea de Sud vor stabili cauzele producerii acestei explozii. La rândul său, Departamentul din Extremul Orient pentru Supravegherea Navigației a anunțat verificări în cazul acestui incident.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:2,06 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
13
Thu
12
Fri
10
Arhivă Radio Chișinău