Operatorul aerian airBaltic a lansat zboruri directe pe cursa Chișinău - Riga

  • 05 Mai 15:30
Operatorul aerian airBaltic a lansat zboruri directe pe cursa Chișinău - Riga

Operatorul aerian airBaltic a lansat zboruri directe pe cursa Chișinău - Riga. Acestea vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă, transmite MOLDPRES. 

„Suntem încântați să intrăm pe această piață, să lansăm această nouă rută și să conectăm Chișinăul de vibrantul oraș Riga – casa AirBaltic. Suntem recunoscători partenerilor noștri de la Aeroportul Chișinău pentru colaborarea lor și așteptăm cu nerăbdare să oferim călătorilor locali oportunitatea de a vizita și experimenta această bijuterie a țării baltice”, a afirmat Vicepreședintele Dezvoltării Rețelei de Zboruri la airBaltic, Thomas Ramdahl.

Natalia Cojocaru, PR Manager al Aeroportului Internațional Chișinău, a comunicat că lansarea unei rute directe între Chișinău și Riga reprezintă o destinație nouă pentru turiștii din Republica Moldova și un bun prilej de a cataliza atât contactele între cetățenii din Moldova și Letonia, cât și a valorifica oportunitățile de afaceri și turistice, transformând Riga într-un hub de acces în ambele direcții pentru întreaga regiune Baltică și Nordică a Europei”.

Air Baltic deține cea mai mare flotă de Airbus A 220 din lume, operând peste 130 de rute din Riga, Tallinn, Vilnius, Tampere și, sezonier, Gran Canaria, oferind conexiuni către o gamă largă de destinații din rețeaua de rute a companiei aeriene din Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și regiunea Caucaz.

În ultima perioadă, mai multe companii au lansat zboruri de pe Aeroportul internațional Chișinău. Printre acestea se numără Lufthansa și Eurowings.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
12,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău