Igor Dodon s-a întâlnit cu Vladimir Putin în cadrul Summit-ului neformal al CSI

  • 27 Decembrie 2017 09:42
Igor Dodon s-a întâlnit cu Vladimir Putin în cadrul Summit-ului neformal al CSI

Igor Dodon, a avut o discuție cu președintele Federației Ruse, Vladimir Puțin în cadrul Summit-ului neformal al CSI, care a avut pe 26 decembrie, la Moscova.

Șeful statului, a scris pe o rețea de socializare că în cadrul întrevederii a fost făcut bilanțul activității CSI în anul 2017, precum și un schimb de opinii privind domeniile de colaborare pentru anul viitor, notează IPN.

„Anul 2018 este unul de importanță crucială. În Federația Rusă urmează să aibă loc alegeri pentru funcția de președinte. În Moldova, la fel, urmează un eveniment foarte important – alegerile parlamentare, de care depinde modul în care se va dezvolta țara. Mi-am exprimat speranța că în 2018 ne va reuși să înregistrăm un nou nivel de cooperare, evitând tensiunile care au caracterizat relațiile dintre țările noastre în 2017”, a scris Igor Dodon.

Într-o altă postare, Igor Dodon a scris că în cadrul Summit-ului a avut discuții cu mai mulți președinți ai statelor membre CSI,  cu patriarhul rus, Kiril, fostul ministru al Dezvoltării Economice de la Moscova, Gherman Gref, și președintele Consiliului de Administrare al „Gazprom”, Aleksei Miler,

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:1,54 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău