Vladimir Voronin, despre coaliția PSRM-ACUM: Dezoligarhizare sau deDodonizare?

  • 21 Septembrie 2019 09:26
Vladimir Voronin, despre coaliția PSRM-ACUM: Dezoligarhizare sau deDodonizare?

Fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, consideră că mariajul politic dintre PSRM și ACUM ar putea dura doar până când Igor Dodon va obține al doilea mandat de șef al statului, „pentru că s-a înconjurat cu toate instituțiile de forță și cu organele de anchetă”.

Liderul comuniștilor moldoveni spune că premierul Maia Sandu ar trebui să-i urmeze exemplul și să nu aibă încredere în Igor Dodon.

„Dodon își ridică ratingul, se pregătește pentru anul viitor de alegerile prezidențiale și al doilea mandat. Cei din blocul ACUM ori nu înțeleg acest lucru, ori sunt obligați de cineva”, a declarat Voronin într-o emisiune la TVR Moldova.

„Această coaliție este un non-sens. Am fi aflat oricum totul despre frauda bancară, pentru că timpul le așează pe toate la locul lor. Coaliția aceasta s-a format numai pentru a se menține la guvernare și o parte și altă. Au numit-o dezoligarhizare, iar acum se face deDodonizare. Ei nici dezoligarhizarea nu au terminat-o. Să se uite în oglindă, să vadă cine sunt”, a spus Voronin.

Pentru mai multe detalii, Voronin a invitat-o pe Maia Sandu la o discuție privată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:68 %
Vint:1,03 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
19
Wed
10
Arhivă Radio Chișinău