Trei bărbați blocați într-o fântână, salvați de pompieri

  • 06 Septembrie 2020 11:51
Trei bărbați blocați într-o fântână, salvați de pompieri

Salvatorii din din regiunea de Nord a Rep. Moldova au salvat sâmbătă, 5 septembrie, trei persoane care au rămas blocate într-o fântână din localitatea Șeptelici, raionul Soroca. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:13, informează IGSU.

Potrivit primelor informații, trei bărbați cu vârstele de 36, 37 și 39 de ani au rămas blocați în nămol în fântâna cu adâncimea de 15 metri. La fața locului imediat a intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Direcției Regionale Situații Excepționale Soroca.

Potrivit martorilor, un bărbat a hotărât să se aprovizioneze cu apă și s-a coborât în fântâna cu ajutorul sforii, dar a rămas blocat în nămol și risca să se sufoce din cauza lipsei de oxigen. În ajutorul acestuia au venit alți doi bărbați care de asemenea s-au blocat.

Datorită intervenției operative a angajaților IGSU, cei trei au fost recuperați prin intermediul echipamentului specializat. Bărbații au fost preluați de un echipaj de medici pentru ulterioare îngrijiri medicale la spitalul raional.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 66 situații de risc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
26,63
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:6,17 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău