Reacția PPPDA la anunțul conducerii organizației teritoriale de la Orhei

  • 16 Ianuarie 2017 15:11
Reacția PPPDA la anunțul conducerii organizației teritoriale de la Orhei

Vicepreședintele Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr, Chiril Moțpan, reacționează la anunțul câtorva membri ai Organizației Teritoriale Orhei, printre care și președintele acesteia, care au spus că părăsesc partidul.

Într-o postare pe Facebook, Chiril Moțpan subliniază că „Organizația Teritorială Orhei nu pleacă nicăieri, ci rămâne fidelă idealurilor pentru care luptă Platforma, iar prin autopurificare aceasta devine mai puternică”.

Chiril Moțpan afirmă că președintele organizației „a venit nu pentru a salva țara de mafia lui Plahotniuc, ci pentru a face bani, pentru a se pricopsi cu ceva”, transmite IPN.

Chiril Moțpan spune că pe 15 ianuarie, la solicitarea Consiliului OT Orhei, împreună cu Andrei Năstase, avut o întâlnire cu un grup de membri de partid și susținători ai PPPDA Orhei. „Se presupunea că vom avea un dialog, un schimb de păreri privind situația din cadrul organizației și identificarea unor acțiuni menite să deblocheze situația de incertitudine, apărută după mai multe întâlniri ale lui Ion Levința, actualul președinte al organizației teritoriale, cu individul pe nume Nicolae Gârbu. Aceștia au complotat zile în șir pentru a convinge membrii organizației teritoriale să adere la un efemer proiect politic al lui Nicolae Gârbu și Vasile Iacubov, foști membri ai Biroului Politic al Platformei Demnitate și Adevăr”, menționează Chiril Moțpan.

Patru persoane, printre care și președintele Organizației Teritoriale Orhei a Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr, Ion Levința, au anunțat astăzi, 16 ianuarie, că părăsesc formațiunea. Aceștia au declarat că PPPDA nu îi mai reprezintă și că nu mai au încredere în liderul formațiunii, Andrei Năstase, care, în opinia lor, doar profită de munca oamenilor și are exclusiv interese să ajungă la putere.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău