PPDA a decis să pornească o procedură de sancționare a președintelui Igor Dodon

  • 21 Mai 2020 09:09
PPDA a decis să pornească o procedură de sancționare a președintelui Igor Dodon

Fracțiunea parlamentară a Platformei Demnitate și Adevăr a decis să pornească o procedură de sancționare a președintelui Igor Dodon deși deputații PPDA recunosc faptul că din punct de vedere juridic sunt multe neclarități.

PPDA propune crearea unei comisii parlamentare anchetă privind elucidarea actelor de corupție și îmbogățire ilicită a președintelui Igor Dodon. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă de către deputatul Alexandru Slusari care a prezentat și proiectul hotărârii ce urmează a fi înregistrat astăzi în Parlament:

INSERT ALEXANDRU SLUSARI

E timpul ca Igor Dodon după trei ani de activitate „glorioasă” urmează să fie sancționat. Probabil aceste video a fost ultima picătură. Cu părere de rău, toată această perioadă el a discreditat în mare parte instituția prezidențială. Considerăm că în această comisiei trebuie să facă parte deputați cu reputație ireproșabilă și vom insista să fie condusă de reprezentantul Platformei DA. Sper că săptămâna viitoare vom avea 51 de voturi pentru a da acces acestei comisii la documente”, a declarat Alexandru Slusari

Totodată, președintele PPDA, Andrei Năstase, a făcut un denunț la procuratură ca să fie investigate acele imagini apărute în presă, cu implicarea președintelui Igor Dodon și a fostului lider al PDM, Vlad Plahotniuc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău