Pavel Filip: Nu sunt mulțumit de activitatea PD, dar nu eu am format această echipă. Echipele se formează în timp

  • 28 Februarie 08:35
Pavel Filip: Nu sunt mulțumit de activitatea PD, dar nu eu am format această echipă. Echipele se formează în timp

Reformarea Partidului Democrat din Moldova are la bază acțiuni democratice pentru care actualul lider de partid, Pavel Filip, afirmă că „pune capul”. Ex-premierul Filip afirmă că noii vicepreședinți au fost aleși în mod democratic de către membrii de partid.

„Eu am oferit membrilor partidului un algoritm, nouă domenii de responsabilitate, echivalentul a nouă ministere pe care le avem în Guvern pentru ca fiecare vicepreședinte să fie responsabil de un domeniu și să formăm guvernul din umbră al PDM”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la postul de televiziune TV8.

Pavel Filip spune că membrii partidului au propus 2-3 candidaturi pentru fiecare domeniu, iar prin vot secret au votat pentru o anumită persoană care ulterior, liderul PDM și-a asumat responsabilitatea și i-a înaintat la funcția de vicepreședinți.

Astfel, oficialul spune că acesta a fost un proces absolut democratic, chiar dacă în prezent încă nu este mulțumit de activitatea formațiunii pe care o conduce.

„Dacă domnul Andronache sau altcineva a luat majoritatea de voturi, eu m-am ținut de cuvânt și consider că este un proces democratic. Eu încă pe departe nu sunt mulțumit de activitatea Partidului Democrat, dar nu eu am format această echipă. Echipele se formează în timp. Eu nu am pretenții față de colegii mei din partid și din fracțiune”, a concluzionat Pavel Filip când a fost întrebat dacă este mulțumit de faptul că Vladimir Andronachi a ajuns a fi vicepreședinte.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chişinău
16 °C
cer fragmentat
Umiditate:31 %
Vint:2,6 m/s
Sun
11 °C
Mon
12 °C
Tue
3 °C
Wed
5 °C
Thu
6 °C

Curs oficial BNM 29 Martie 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.7760 -0.0000
USD 18.0446 -0.0000
RON 4.0914 -0.0000
UAH 0.6405 -0.0000
RUB 0.2313 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău