Partidul „ȘOR” anunță că se va prezenta astăzi în sala de ședințe a Parlamentului

  • 05 Iunie 2020 08:01
Partidul „ȘOR” anunță că se va prezenta astăzi în sala de ședințe a Parlamentului

Fracțiunea parlamentară a Partidului Politic „ȘOR” califică drept un „blocaj” de către majoritatea parlamentară a activității legislative și cere reluarea imediată a acesteia. În acest sens, fracțiunea anunță că se va prezenta în sala de ședințe a Parlamentului, unde va propune abordarea unor subiecte stringente pentru Republica Moldova, care țin de situația epidemiologică și criza economică.

„În timp ce mii de medici stau zilnic pe baricade, riscându-și viața și sănătatea lor și ale familiilor lor, deputații PSRM-PDM s-au „autoizolat” acasă și așteaptă să treacă pandemia”, notează fracțiunea Partidului „ȘOR”.

Totodată, aleșii poporului din partea Partidului „ȘOR” îndeamnă toți parlamentarii, în special pe cei din majoritatea parlamentară să vină în Parlament și menționează că sute de oameni se îmbolnăvesc zilnic, economia e pusă la pământ, oamenii rămân fără locuri de muncă, iar tot mai multe afaceri se închid sau falimentează.

Amintim că majoritatea parlamentară se află în izolare de două săptămâni, după ce doi deputați au declarat că s-au infectat cu COVID-19.

 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
14,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:74 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău