O fracțiune parlamentară refuză consultările cu președintele Timofti

  • 09 Noiembrie 2015 11:27
O fracțiune parlamentară refuză consultările cu președintele Timofti

Fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova anunță că nu va participa la consultările cu președintele Nicolae Timofti, în vederea desemnării unui candidat la funcția de prim-ministru, nu va înainta candidatul său la funcția de șef al executivului și nu va participa la crearea noului  Guvern.PSRM reiterează poziția sa fermă că unica soluție…

Fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova anunță că nu va participa la consultările cu președintele Nicolae Timofti, în vederea desemnării unui candidat la funcția de prim-ministru, nu va înainta candidatul său la funcția de șef al executivului și nu va participa la crearea noului  Guvern.

PSRM reiterează poziția sa fermă că unica soluție de depășire a crizei în care se află Moldova sînt alegerile parlamentare anticipate, se menționează într-un comunicat al formațiunii.

Amintim că PLDM a solicitat amânarea pentru o altă zi a consultprilor. Astfel, Nicolae Timofti ar urma să se întâlnească cu fracțiunile PL, PDM și PCRM.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:2,06 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău