Note de 10 și de 1. Rezultatele probei scrise a candidaților la funcțiile de judecător sau de procuror (Bizlaw)

  • 10 Aprilie 2019 12:16
Note de 10 și de 1. Rezultatele probei scrise a candidaților la funcțiile de judecător sau de procuror (Bizlaw)

Institutul Național al Justiției (INJ) a publicat rezultatele examenelor de absolvire pentru persoanele care candidează la funcțiile de judecător sau de procuror în temeiul vechimii în muncă (proba scrisă).

Doi candidați la funcția de judecător au obținut nota 10 atât pentru întocmirea unei sentințe, cât și pentru elaborarea unei hotărâri. Alți 14 candidați au primit note medii mai mari de 9, iar lucrările a peste 30 de persoane au fost apreciate cu note mai mari de 8. Au fost doi candidați care s-au ales cu note de 1 pentru ambele sarcini, scrie bizlaw.md

Totodată, peste 20 de candidați, din cei 118 admiși la examen, nu s-au prezentat la proba scrisă. 

Cât privește notele obținute de candidații la funcția de procuror în temeiul vechimii în muncă doar cinci persoane au primit calificative puțin mai mari de 9, iar opt au media peste 8. Cinci participanți la proba scrisă s-au ales cu note de 3 și 4. În același timp, 15 dintre cele 73 care s-au înscris nu s-au prezentat la examen. 

Astăzi și mâine candidații, nemulțumiți de notele cu care le-au fost apreciate lucrările, pot depune contestații. Proba orală urmează să fie susținută în perioada 12-25 aprilie.

Rezultatele complete pot fi găsite aici.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău