Marian Lupu lasă să se înțeleagă că s-ar putea retrage din viața politică

  • 02 Iunie 2017 09:48
Marian Lupu lasă să se înțeleagă că s-ar putea retrage din viața politică

Fostul președinte al Partidului Democrat, Marian Lupu, lasă să se înțeleagă că ar putea să se retragă definitiv din viața politică și să nu mai candideze pentru un nou mandat de deputat. 

Invitat la o emisiune de dezbateri la postul de televiziune TVC 21, Marian Lupu a mai declarat că din politică trebuie să pleci la momentul potrivit.

„Fiecare om trebuie să-și schimbe ocupația o dată la 7-8 ani. Eu tot timpul am planul A, B și C. În ultimii opt ani s-au schimbat foarte multe lucruri, s-au schimbat circumstanțele. Faptul că am plecat din funcția de președinte al PD a fost decizia mea și nu regret asta. E important să pleci atunci când începe să ți se simtă lipsa”, a subliniat Marian Lupu.

Acesta a mai adăugat că deja a ocupat funcții importante în cadrul Guvernului și Parlamentului și din acest motiv nu ar mai vrea să revină la ele.

Fost președinte al Parlamentului și fost președinte interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu nu exclude că în viitor ar putea iniția un proiect în domeniul economic sau social.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău