Maia Sandu a îndemnat cetățenii să iasă la vot masiv și în turul doi al alegerilor prezidențiale. „Avem două săptămâni în față pentru a face această schimbare”

  • 02 Noiembrie 2020 13:01
Maia Sandu a îndemnat cetățenii să iasă la vot masiv și în turul doi al alegerilor prezidențiale. „Avem două săptămâni în față pentru a face această schimbare”

Maia Sandu a îndemnat cetățenii să se mobilizeze și să iasă la vot masiv și în turul doi al alegerilor prezidențiale din R. Moldova

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate la alegeri le-a mulțumit cetățenilor care și-au oferi votul pentru ea la scrutinul de duminică.

Ieri în Moldova au câștigat oamenii. Ieri oamenii Moldovei au demonstrat un lucru: că țara noastră se poate uni împotriva hoției și fărădelegii(...)Avem două săptămâni în față pentru a face această schimbare. Pe 15 noiembrie vor fi și mai mulți și mai uniți.  Pe 15 noiembrie avem șansa să punem Moldova pe calea cea dreaptă”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu s-a adresat și cetățenilor din diaspora care au votat-o și le-a transmis că votul lor e mai puternic decât încercările de a frauda rezultatele alegerilor.

De asemenea, Maia Sandu s-a adresat și celor de guvernare și le-a cerut să renunțe la fraude și la șantajarea primarilor și a funcționarilor. Ea se arată îngrijorată de posibile fraude în turul doi de scrutin. Candidata PAS a mulțumit contracandidaților de pe dreapta care deja și-au anunțat susținerea pentru ea.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,07
Cer fragmentat
Umiditate:85 %
Vint:2,06 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău