Locuitorii Bucureștiului au ieșit, pentru a treia zi consecutiv, în stradă (FOTO)

  • 06 Noiembrie 2015 08:05
Locuitorii Bucureștiului au ieșit, pentru a treia zi consecutiv, în stradă (FOTO)

Mii de bucureșteni au ieșit și joi, 5 noiembrie, pentru a treia zi consecutiv, în Piața Universității din centrul Bucureștiului.

La fel ca în zilele precedente, manifestanții cer reformarea totală a clasei politice, eradicarea corupției și stabilirea vinovaților pentru tragedia de vinerea trecută din clubul Colectiv.

În Piața Universității erau peste 2.000 de oameni strânși la ora 19:00, în Piața Universității, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Ei au început totul ca un protest pașnic, continuă ca fiind un protest pașnic, au rupt rândurile jandarmilor pentru a ocupa Piața Universității. Jandarmii chiar i-au lăsat pe aceștia, s-au dat la o parte pentru a-i lăsa să ocupe rondul de aici, de la Universitate, din fața Facultății de Geografie din București. Sunt câteva mii, după cum vă spuneam, oricum, mai puțin ca serile trecute, dar încep să vină, mulți încă sunt la muncă, am înțeles, și am stat de vorbă mai devreme cu unii dintre aceștia, care îmi spuneau că direct de la muncă au venit aici și o să continue să facă asta, mă scuzați. În continuare se strigă: "Parlament, rușine!", se strigă "Colectiv, solidaritate cu victimele". Și încă se așteaptă să vină alte mii, din ce am înțeles.
 

Mii de bucureșteni au ieșit și astăzi, pentru a treia zi consecutiv, în Piața Universității din centrul orașului.

Bulevardul Magheru este blocat.

La fel ca în zilele precedente, manifestanții cer reformarea totală a clasei politice, eradicarea corupției și stabilirea vinovaților pentru tragedia de vinerea trecută din clubul Colectiv.

Transmisiune în direct - reporter Alexandru Buzică (ora 19.00)

În Piața Universității sunt peste 2.000 de oameni strânși la această oră, în Piața Universității, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Ei au început totul ca un protest pașnic, continuă ca fiind un protest pașnic, au rupt rândurile jandarmilor pentru a ocupa Piața Universității. Jandarmii chiar i-au lăsat pe aceștia, s-au dat la o parte pentru a-i lăsa să ocupe rondul de aici, de la Universitate, din fața Facultății de Geografie din București. Sunt câteva mii, după cum vă spuneam, oricum, mai puțin ca serile trecute, dar încep să vină, mulți încă sunt la muncă, am înțeles, și am stat de vorbă mai devreme cu unii dintre aceștia, care îmi spuneau că direct de la muncă au venit aici și o să continue să facă asta, mă scuzați. În continuare se strigă: "Parlament, rușine!", se strigă "Colectiv, solidaritate cu victimele". Și încă se așteaptă să vină alte mii, din ce am înțeles.

- See more at: http://romania-actualitati.ro/locuitorii_capitalei_au_iesit_pentru_a_treia_zi_consecutiv_in_strada-82913#sthash.KROBxaLx.dpuf
Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:78 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău