Kremlinul declară că Vladimir Putin nu are programate întâlniri cu Igor Dodon

  • 25 Septembrie 2020 19:15
Kremlinul declară că Vladimir Putin nu are programate întâlniri cu Igor Dodon

Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, a reiterat faptul că Vladimir Putin nu are programate întâlniri cu președintele R.Moldova. Potrivit agenției de presă INFOTAG, acest lucru a fost anunțat vineri de agenția guvernamentală rusă RIA.

"Nu, nu este planificat pentru următoarele zile", a spus Peskov, răspunzând la întrebarea dacă planurile lui Putin includ negocieri cu Dodon, ca parte a vizitei acestuia în Rusia.

În mesaj nu se specifică cine anume a pus întrebarea și pentru când este planificată vizita lui Doldon la Moscova.

Vineri, președintele Moldovei a anunțat că intenționează să discute cu conducerea Federației Ruse problema acordării Moldovei împrumutului de 200 de milioane de euro, dar a precizat că "discuția va fi online".

Președintele Dodon a vizitat Moscova de mai multe ori în lunile iulie și august. În timpul uneia dintre vizitele sale anterioare, Peskov, la fel, a comunicat că Putin nu are întâlniri programate cu președintele Moldovei. După aceea, mass-media a scris că Dodon a căutat să se întâlnească cu Putin înainte de alegerile prezidențiale, dar președintele rus a refuzat.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău