Igor Dodon, despre accidentul în care a fost implicat: „Este un caz incredibil. Este un accident foarte straniu”

  • 19 Septembrie 2018 13:29
Igor Dodon, despre accidentul în care a fost implicat: „Este un caz incredibil. Este un accident foarte straniu”

Președintele Igor Dodon a declarat, în cadrul emisiunii „Moldova în Direct” de la postul public de televiziune, referitor la accidentul în care a fost implicat la 9 septembrie că așteaptă rezultatele investigațiilor, dar „este un caz foarte straniu”.

„Este un caz incredibil. Este un accident foarte straniu și sper că investigațiile care au loc acum vor veni cu unele rezultate în acest sens”, a afirmat președintele. 

Potrivit lui Igor Dodon, coloana oficială a președintelui circula regulamentar și nu se face vinovată de accident. În același timp, președintele susține că nu va înainta pretenții sau plângeri față de șoferul camionului care a lovit mașina în care se afla, însă legislația trebuie aplicată „față de toți în măsură egală”. „Să spunem că a făcut-o intenționat sau nu... Așteptăm rezultatele investigațiilor și după aceea vom vedea care sunt concluziile, dar haideți să fim sinceri, este un accident foarte straniu în cazul în care mașina de poliție trece, iar camionul intră pe contrasens și lovește doar mașina prezidențială”, a afirmat Igor Dodon. 

Referitor la declarațiile reprezentanții PSRM că ar fi fost vorba de o tentativă de omor, Igor Dodon a spus că au apărut mai multe discuții din cauza că este un accident foarte straniu, iar fiecare are părerile sale. 

Menționăm că Poliția a deschis un dosar penal în legătură cu accidentul în care a fost implicată coloana oficială de automobile a președintelui. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău