Facebook amână până în ianuarie 2022 revenirea angajaților la birou

  • 13 August 2021 09:20
Facebook amână până în ianuarie 2022 revenirea angajaților la birou

Facebook anunță o nouă mutare a termenuiui de la care angajații din SUA se pot întoarce la muncă. Acum, dată fiind creșterea numărului de cazuri de infectare cu varianta Delta, noul termen de revenire este ianuarie 2022. Și alte companii din tehnologie au schimbat termenul de la care angajații se vor întoarce la birouri, cel mai recent exemplu fiind Amazon, transmite hotnews.ro.

Facebook le-a comunicat angajaților faptul că nu sunt nevoiți să se întoarcă la birouri mai repede de ianuarie 2022, dar a adăugat că unele sedii din SUA s-ar putea deschide în decursul acestui an, dar cu număr mic de persoane prezente. Totul va depinde însă de numărul de infectări din fiecare regiune, mai scrie sursa citată

Cei de la Facebook spun că monitorizează situația și că pun pe primul loc siguranța angajaților.

Facebook anunțase recent că toți cei care vin la birou în SUA trebuie să se vaccineze anti-Covid. Compania a anunțat în iunie că sunt eligibili să facă muncă de la distanță angajații din toate categoriile, iar Mark Zuckerberg spusese că la anul cel puțin jumătate din timp îl va petrece muncind de la distanță.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:4,63 m/s
Thu
13
Fri
17
Sat
19
Sun
16
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău