Dmitri Peskov a comentat posibilitatea amânării paradei militare de la Moscova

  • 02 Aprilie 2020 15:58
Dmitri Peskov a comentat posibilitatea amânării paradei militare de la Moscova

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin, a comentat posibilitatea amânării datei paradei militare de la Moscova, care urma să aibă loc pe data de 9 mai, la Moscova, cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la Victoria obținută de Armata Sovietică în cel de-al Doilea Război Mondial.

"După cum bine știți, deocamdată, nu a fost luat nicio decizie ce privire la organizarea paradei militare din Piața Roșie, de la Moscova, și nici referitor la desfășurarea unor evenimente în formatul în care preconizam să le organizăm... după cum bine știți, pregătirile se făceau de ceva timp...", a precizat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin.
"Evident că circumstanțele actuale ne dictează, indiscutabil, noi condiții, iar următoarele decizii vor fi analizate și foarte bine cântărite", a menționat Peskov. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin, a subliniat că sunt examinate mai multe variante, dar, în momentul de față, nu a fost luată nicio decizie.
Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, general-maiorul Igor Konașenkov, a comentat informațiile apărute în presă cu privire la faptul că autoritățile examinează mai multe variante alternative pentru organizarea paradei militare, pe fondul pandemiei de coronavirus, transmite 
RADOR.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău