Deși inițial îl suspecta pe Vlad Plahotniuc, Renato Usatîi spune acum că Igor Dodon i-a amenințat familia. Ce spune Președinția

  • 22 Februarie 2019 10:30
Deși inițial îl suspecta pe Vlad Plahotniuc, Renato Usatîi spune acum că Igor Dodon i-a amenințat familia. Ce spune Președinția

Deși inițial îi suspecta pe liderul PD, Vlad Plahotniuc, sau cel al Partidul Șor, Ilan Șor, acum președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatâi susține că cel care îi amenința familia este președintele Igor Dodon.

Renato Usatîi susține că fiica și părinții lui primeau cu regularitate amenințări și a declarat că s-a gîndit inițial la Vlad Plahotniuc și la Ilan Șor, iar „Igor era undeva în top trei”. Astfel, liderul „Partidului Nostru” susține că a efectuat o investigație proprie.

„Eu am adunat toată informația, am mers la avocații mei, fosta mea soție a scris o adresare la Poliție. Or, de identificat i-am identificat, dar iată să-i reținem, n-aș fi putut pentru că mă aflam la Moscova. (...) Relativ recent, s-a stabilit că omul care scria aceste mesaje s-a aflat în legătură cu Igor Dodon. N-am vrut să cred asta. Faptul că Dodon este un ticălos meschin îl cunosc, dar are trei copii””, a adăugat Usatîi.

Liderul „Partidului Nostru” a făcut publice capturi de ecran care conțineau amenințări fizice în privința sa și a familiei sale încă anul trecut. 

Contactat de Radio Chișinău, purtătorul de cuvânt al Președinției, Carmena Sterpu, a declarat că nu comentează aceste declarații. „Este campanie electorală. Nu comentăm”, a afirmat Carmena Sterpu. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,14 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău