Chișinăuienii vor circula gratuit până la cimitirul Sfântul Lazăr de Paștele Blajinilor

  • 03 Mai 2019 14:20
Chișinăuienii vor circula gratuit până la cimitirul Sfântul Lazăr de Paștele Blajinilor

De Paștele Blajinilor, locuitorii Chișinăului vor putea circula gratuit cu transportul public până la cimitirul Sfântul Lazăr.

Autoritățile vor pune la dispoziția pasagerilor trei rute de autobuz - „C", „D" și nr. 27, care vor transporta călătorii în zilele de 5 și 6 mai, informează MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, ruta suplimentară de autobuz „C" va circula de pe str. Vasile Alecsandri și până la str. Doina (cimitirul Sfântul Lazăr). Aceeași destinație o vor avea și rutele „D” și nr. 27, care vor porni de pe bd. Renașterii Naționale (din preajma Circului).

În același timp, pe 5 și 6 mai, numărul de troleibuze pe rutele nr. 24 și nr. 25 va fi stabilit după necesitate, iar microbuzele de pe rutele nr. 132, 134, 162 și 184 vor circula până la cimitirul Sfântul Lazăr.

Totodată, șoferii sunt atenționați că de Paștele Blajinilor va fi sistată circulația transportului privat pe str. Doina, tronsonul cuprins între str. Socoleni și intrarea principală în cimitirul Sfântul Lazăr. În schimb, autoritățile locale au anunțat că au fost identificate 1500 de locuri de parcare pentru autoturismele private, pe teritoriile din zona adiacentă cimitirului Sfântul Lazăr.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:2,57 m/s
Thu
13
Fri
14
Sat
11
Sun
14
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău