Moldexpo va găzdui expozițiile Food & Drinks, Food Technology și Packaging. Depot

  • 14 Mai 19:40
Moldexpo va găzdui expozițiile Food & Drinks, Food Technology și Packaging. Depot

Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” va găzdui, în perioada 16 - 19 mai 2024, un eveniment de referință pentru industria alimentară – expozițiile Food & Drinks (ediția a XXVIII-a), Food Technology (ediția a XXVIII-a) și Packaging. Depot (ediția a XXVI-a), transmite MOLDPRES.

Peste 150 de producători și distribuitori de produse alimentare, echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, cea de prelucrare, depozitare, ambalare din Republica Moldova, Italia, România, Ucraina și Turcia se vor antrena într-o competiție de promovare a ofertelor, prin demonstrări de tehnică, acțiuni promoționale și de caritate, master-class-uri de preparare a bucatelor, degustări de produse.

Expozițiile vor ocupa pavilioanele central, nr.2 și spațiile în aer liber.  

„Food & Drinks” nu va fi o expoziție clasică, ci un oraș cu elementele specifice: artere, piețe, porți, unde fiecare expozant va reprezenta o adevărată atracție turistică, care va motiva vizitatorii să se oprească pentru popas. „Turiștii” vor putea savura bucate, vor admira măiestria gazdelor și farmecul urbei neobișnuite, se vor plimba pe bulevardul Costiței, străzile Cașcavalurilor și Brânzeturilor, Vaniliei. Nu va lipsi din oraș nici strada Băuturilor, cu cele mai diverse licori.

Evenimentele-cheie ale expozițiilor „Food Technology” și ”Packaging. Depot” vor fi test-drivuri unice ale echipamentelor de ultimă oră pentru industria alimentară și de prelucrare, ambalare și depozitare a produselor alimentare. Vizitatorii vor putea urmări în fiecare zi procese de coacere a produselor de panificație, precum  pâine, baghete, burgere, care vor fi donate orfelinatelor, dar și oferite la degustare. 

Expoziția va fi deschisă până duminică, 19 mai. Intrarea este liberă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:4,12 m/s
Mon
26
Tue
25
Wed
20
Thu
23
Fri
24
Arhivă Radio Chișinău