Meciul solidarității, la Chișinău. Naționalele Republicii Moldova și Ucrainei se vor întâlni într-un amical pe stadionul Zimbru

  • 14 Mai 21:37
Meciul solidarității, la Chișinău. Naționalele Republicii Moldova și Ucrainei se vor întâlni într-un amical  pe stadionul Zimbru

Federația Moldovenească de Fotbal anunță că reprezentativele Republicii Moldova și Ucrainei se vor întâlni într-un meci amical la Chișinău. Este ultima partidă de verificare a fotbaliștilor ucraineni, înainte de înfruntarea cu România din primul meci al celor două naționale la EURO 2024.

 
„Un meci de prietenie, un meci între vecini! Pe 11 iunie, de la ora 19:00, întâlnim reprezentativa Ucrainei pe stadionul Zimbru.
 
Calificați la EURO 2024, pentru Ucraina va fi un test înaintea marelui turneu, dar și un meci de solidaritate între cele două țări și oamenii lor.
 
Biletele pot fi cumpărate pe tickets.fmf.md, cât și fizic în magazinul JAKO, de pe strada Bd. Grigore Vieru 9”, anunță Federația Moldovenească de Fotbal pe Facebook.
 
Naționala Ucrainei va debuta la EURO 2024 împotriva României, pe 17 iunie, într-o grupă din care mai fac parte Belgia și Slovacia.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:43 %
Vint:3,6 m/s
Mon
26
Tue
25
Wed
20
Thu
23
Fri
24
Arhivă Radio Chișinău