CCA va monitoriza respectarea condițiilor de plasare a publicității la TV

  • 24 Martie 2017 15:59
CCA va monitoriza respectarea condițiilor de plasare a publicității la TV

Consiliul Coordonator al Audiovizualului va monitoriza mai bine de 20 de posturi de televiziune la capitolul respectării condițiilor de plasare a publicității, pentru o perioadă de cinci zile fiecare.

O decizie în acest sens a fost aprobată în ședința de vineri, 24 martie, transmite IPN.

Supuse monitorizării sunt posturile TV: „Moldova-1”, „Publika TV”, „Canal 3”, „TV 7”, „Prime”, „CTC Mega”, „Euro TV”, „Canal 2”, „Realitatea”, „N4”, „TVC 21” și „Accent TV”. De asemenea vor fi monitorizate posturile:  „ITV”, „NTV Moldova”, „Acasă în Moldova”, „Familia Domashniy” (Super TV), „PRO TV Chișinău”, „Jurnal TV”, „RTR Moldova”, „Ren Moldova”, „Exclusiv TV”, „ALT TV” și „Agro TV Moldova”.

Tot în cadrul ședinței de vineri, CCA a făcut bilanțul concursului pentru utilizarea frecvențelor radio disponibile, anunțat pe 27 ianuarie a anului curent. La concurs a participat un solicitant: F.P.C. „FLOR – T.V. ” S.R.L. pentru postul de radio „Flor FM” (o nouă instituție audiovizuală), căruia CCA i-a eliberat licență de emisie pentru frecvența 106,0 MHz – Florești. Pentru frecvențele 71,66 MHz – Leova și 103,6 MHz – Soroca va fi anunțat un nou concurs.

Totodată, CCA a eliberat două autorizații de retransmisie pentru studiourile de televiziune: „Rise-TV” (satul Sireți, raionul Strășeni, și satul Costești, raionul Ialoveni) și „ARTOBAGO” (satul Corten, raionul Taraclia), pentru următorul termen de activitate, și a reperfectat condițiile la 10 autorizații de retransmisie, prin aprobarea Ofertei serviciilor de programe retransmise. Totodată, la solicitarea administratorului „Albasat” S.R.L. a retras autorizația de retransmisie eliberată pentru studioul de televiziune „Albasat – TV”, din motivul lipsei de activitate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:6,17 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău