Amenzi pentru nereguli la microbuzele din Capitală. Polițiștii nu au admis ieșirea pe rută a trei mașini

  • 22 Iulie 2019 18:18
Amenzi pentru nereguli la microbuzele din Capitală. Polițiștii nu au admis ieșirea pe rută a trei mașini

Pe parcursul săptămânii trecute, angajații Secției supraveghere transport și circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au desfășurat verificări la stațiile terminus a microbuzelor de rută din capitală, în contextul verificării stării tehnice a unităților de transport.

În urma verificărilor, forțele de ordine au depistat mai multe nereguli la unitățile de transport cum ar fi exploatarea vehiculilor cu defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcție, la dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, exploatarea vehiculelor reutilate fără autorizația de rigoare, precum și amplasarea neautorizată pe vehicule a publicității.

Astfel, polițiștii au întocmit 11 procese-verbale cu aplicarea amenzilor de la 450 lei la 600 lei și cu aplicarea a 3 puncte de penalizare, iar administratorii de firme au fost atenționați cu privire la neregulile depistate, și neadmiterea circulației unităților de transport dacă acestea nu corespund  cerințelor tehnice.

Totodată 3 microbuze au rămas fără plăcuțele de înmatriculare și nu a fost admisă ieșirea lor pe rută.

Activitatea Poliției Capotalei va continua la acest compartiment, în scopul asigurării securitații călătorilor în traficul rutier, iar agenții economici sunt atenționați să respecte prevederile legale.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău