Aleși locali PLDM aderă la PDM

  • 30 Martie 2016 10:27
Aleși locali PLDM aderă la PDM

Opt aleși locali de diferit rang din orașul și raionul Ocnița își anunță retragerea din PLDM și aderarea la PDM, notează IPN cu referire la o declarație politică semnată de doi primari sătești, doi consilieri orășenești și patru consilieri raionali.

Semnatarii declarației își motivează decizia, inclusiv, prin atmosfera de dezamăgire în rândul populației și necesitatea consolidării forțelor progresiste și pro-europene.  

„Luând în considerare situația politică și social-economică, creată în Republica Moldova, care a adus la lipsa unei viziuni clare cu privire la viitorul țării și o atmosferă de dezamăgire a populației, noi, subsemnații primari și consilieri din raionul Ocnița de pe lista PLDM înțelegem că aflarea mai departe în rândurile acestui partid, liderii căruia sunt implicați în scandaluri de corupție, este inadmisibilă. În aceste condiții considerăm necesară consolidarea tuturor forțelor progresiste și pro-europene, cum este echipa PDM, împreună cu care vom continua activitatea politică în scopul modernizării țării după modelul european”, se spune în declarația politică.

Documentul poartă data de semnare 18 marie 2016, însă a fost dat publicității în presa locală ieri seara, 29 martie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:46 %
Vint:4,12 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău