VIDEO | Zeci de persoane protestează în fața Ministerului Justiției împotriva invalidării alegerilor din Chișinău

  • 26 Iunie 2018 13:07
VIDEO | Zeci de persoane protestează în fața Ministerului Justiției împotriva invalidării alegerilor din Chișinău Sursa: BizLaw

Câteva zeci de persoane au protestat marți, 26 iunie, în fața Ministerului Justiției împotriva invalidării alegerilor din Chișinău. Manifestanții au cerut demisia judecătorilor care au decis declararea scrutinului din Capitală ca fiind nelegitim și revizuirea deciziei Curții Supreme de Justiție.

Secretarul de stat al Ministerului Justiției, Nicolae Eșanu le-a declarat protestatarilor că va transmite demersuri Inspecției Judiciare,  să examineze decizia magistraților, iar dacă se va demonstra că aceștia  au încălcat legea, ei vor fi demiși. Reprezentantul Ministerului Justiției le-a promis protestatarilor că va oferi un răspuns în acest sens până la finalul zilei de astăzi. În același timp, Nicolae Eșanu a spus că decizia CSJ nu poate fi anulată, deoarece este irevocabilă.

Într-o postare pe facbook, Nicolae Eșanu, a afimat că prin invalidarea alegerilor a fost creat un precedent foarte periculos. „Cei care consideră astăzi că au câștigat să nu uite că bumerangul se întoarce, a scris pe Facebook reprezentantul Ministerului Justiției. 

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău