VIDEO | Incident scandalos în vârful Piramidei lui Keops, singura dintre cele șapte minuni ale lumii antice care mai există astăzi

  • 09 Decembrie 2018 13:47
VIDEO | Incident scandalos în vârful Piramidei lui Keops, singura dintre cele șapte minuni ale lumii antice care mai există astăzi

Andreas Hvid, un fotograf danez, a cauzat un scandal de proporții în Egipt după ce a filmat scene nud în vârful celei mai mari piramide din Egipt, transmite CNN.

Piramida lui Keops este una dintre cele șapte minuni ale lumii antice și singura dintre acestea care mai poate fi admirată astăzi. Autoritățile egiptene doresc să îl aresteze pe Hvid după ce bărbatul a filmat scene nud în vârful piramidei, dar și ceea ce pare a fi o scenă de sex, la care participă bărbatul și o „prietenă”. Clipul, publicat pe YouTube, s-a viralizat.

Cățărarea pe cele trei piramide de pe Platoul Giza este interzisă. Ministrul Antichităților, Khaled al-Anani, a deschis o anchetă și i-a cerut procurorului general să preia cazul.

Între timp, Hvid a șters clipul de pe YouTube, dar acesta fusese deja preluat de alte conturi, așa că există în continuare pe platforma de partajare video.

Ambasadorul danez în Egipt, Tomas Anker Christensen, a spus că incidentul este unul foarte serios.

Fotograful în vârstă de 23 de ani a recunoscut că aceasta a fost cea mai proastă idee pe care a avut-o până acum. 

Sursa: MEDIAFAX

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău