Procuratura Generală explică de ce NU a participat la ședința Consiliului Suprem de Securitate, convocată de Dodon ( ZGD)

  • 11 Iunie 2019 09:55
Procuratura Generală explică de ce NU a participat la ședința Consiliului Suprem de Securitate, convocată de Dodon ( ZGD)

Procuratura Generală anunță că șeful instituției nu a participat la ședința Consiliului Suprem de Securitate programată pentru ora 09.00, scrie Ziarul de Gardă.

„Procuratura Generală a fost informată telefonic, în după-amiaza zilei de ieri, despre organizarea, pe 11 iunie, ora 09.00, a ședinței Consiliului Suprem de Securitate. Instituția nu a recepționat însă vreun document care ar atesta scopul reuniunii și ordinea de zi a ședinței neplanificate din timp. În același timp, din presă am aflat despre schimbarea componenței CSS precum și despre eventualele subiecte, care urmează a fi puse în discuție, vizînd unele investigații concrete și alte aspecte ale activității instituțiilor de drept. Procurorul General nu a participat la această ședință din impedimente legale, inclusiv cele legate de imposibilitatea furnizării de informații unor persoane, care nu au acces la secret de stat”se menționează într-un mesaj al Procuraturii Generale, oferit Ziarului de Gardă.

Ieri, 10 iunie, Igor Dodon a semnat un decret prin care a modificat componența Consiliului Suprem de Securitate. În noua componență au intrat, printre alții, Zinaida Greceanîi, Andrei Năstase și Maia Sandu.

Sursa:ZGD

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău