Ora de Vârf | Expertul Ion Tăbârță denunță lipsa de comunicare și informare veridică din partea autorităților privind gestionarea crizei COVID-19. „De aici și suspiciunea că guvernarea ar avea anumite interese politice”

  • 08 Aprilie 2020 17:28
0%
00:00:00
00:00:00

Ora de Vârf - 8 aprilie 2020.

Expertul Ion Tăbârță denunță lipsa de comunicare și de informare veridică și complexă din partea autorităților în gestionarea crizei provocate de coronavirus. De aici și suspiciunea că guvernarea ar avea anumite interese politice, a comentat analistul politic, referindu-se la cazul de îmbolnăvire anunțat în Parlament abia astăzi:

„Săptămâna trecută, când am avut acea asumare de răspundere, opoziția s-a prezentat în Parlament, partidele de la guvernare nu s-au prezentat. De ce din start nu s-a anunțat, presupun că se știa, că este  o persoană în aparatul Parlamentului infectată cu Covid-19 și din aceste considerente se iau măsuri de securitate… Simplu, nimic mai mult. De aici avem această suspiciune că guvernarea, pe lângă agenda care e axată pe combaterea Covid-19, ar avea și anumite puncte, nu tocmai transparente, care nu se referă la Covid-19, ci se referă la anumite interese politice pe care le are guvernarea, a comentat Ion Tăbârță în cadrul emisiunii Ora de vârf, de la Radio Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,24
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sun
12
Mon
10
Tue
9
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău