Recomandările IGPF pentru traversarea frontierei de stat de Paștele Blajinilor

  • 10 Mai 18:16
Recomandările IGPF pentru traversarea frontierei de stat de Paștele Blajinilor

În contextul sărbătorii Paștelui Blajinilor, se preconizează o creștere a numărului de călători care doresc să traverseze frontiera de stat sau să exploreze frumusețile R.Moldova din zona de frontieră, informează Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

 
Potrivit Poliției de Frontieră, pentru a vă asigura o călătorie fără griji și pentru a preveni eventuale neînțelegeri, este important să aveți la îndemână numărul de call-center al Poliției de Frontieră (022 259 717). Acest serviciu este disponibil non-stop și oferă consultații privind situația și regulile de trecere a frontierei, condițiile de aflare în zona de frontieră, dar și alte informații publice.
 
Nu uitați să verificați valabilitatea documentelor de călătorie și să utilizați toate punctele de trecere a frontierei disponibile pentru a evita aglomerația și formarea cozilor.
 
Pentru a evita aglomerația de la PTF Leușeni-Albița, puteți opta pentru PTF Leova-Bumbăta. Totodată, pentru a evita eventualele cozi de la PTF Sculeni, puteți alege PTF Costești. De asemenea, în cazul PTF comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, există alternativa PTF Tudora. 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
32,24
Câțiva nori
Umiditate:45 %
Vint:4,63 m/s
Fri
29
Sat
27
Sun
26
Mon
23
Tue
26
Arhivă Radio Chișinău