Oameni și Idei | Reghina-Alexandrina – Fata cu acordeonul:  „Videoclipurile și vizualizările se cumpără, dar oamenii și iubirea publicului nu, de aceea trebuie de muncit”

  • 14 August 2023 13:51
Oameni și Idei | Reghina-Alexandrina – Fata cu acordeonul:  „Videoclipurile și vizualizările se cumpără, dar oamenii și iubirea publicului nu, de aceea trebuie de muncit”

Tânăra interpretă Reghina-Alexandrina, de mai bine de 12 ani este în domeniul muzicii, iar pe lângă faptul că are o voce deosebită, de la vârsta de șase ani cântă la acordeon. Reghina-Alexandrina a fost invitata emisiunii „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău, în cadrul emisiunii Alexandrina a declarat că „muzica este emoție și trebuie să fie simțită nu doar auzită”.

Studiile în industria muzicii sunt foarte importante, cei care nu fac studii și deja sunt populari, mai târziu oricum ajung la o universitate, pentru că popularitatea este de azi pe mâine. Iar pentru ca într-adevăr să fii o picătură din artă, să rămâi în cultură și să fii respectat obții doar dacă ai studii. Însă, doar studiile nu îți garantează nimic, trebuie singuri să muncim foarte mult și să batem în uși pentru că loc este pentru fiecare”, spune Reghina-Alexandrina.


Acordeonul pentru Reghina-Alexandrina este sufletul, pâinea, cariera și imaginea ei, spune interpreta. Totodată, ea precizează că la acordeon trebuie ocupație zilnică pentru că degetele uită:  
„Videoclipurile se cumpără, aprecierile, vizualizările, la fel, dar oamenii și iubirea publicului sunt cei care nu se cumpără niciodată, de aceea trebuie foarte mult să  muncim”, spune Alexandrina.        

Mai multe despre studii, acordeon, muzică, bacalaureat, proiecte și colaborări aflați în emisiunea „Oameni și Idei”.    

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău