O femeie din Taraclia a decedat în urma unui incendiu

  • 17 Aprilie 2019 10:55
O femeie din Taraclia a decedat în urma unui incendiu

O femeie din orașul Taraclia în vîrstă de 70 de ani a decedat după ce un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de ieri, 16 aprilie, în locuința acesteia.

Potrivit angajaților IGSU alertați la fața locului, flăcările au cuprins lenjeria de pe patul unde a fost găsit cadavrul carbonizat al persoanei.

Pompierii au reușit lichidarea arderii fără ca aceasta să obțină răspândire, însă viața femeii nu a mai putut fi salvată.

Conform primelor investigații, incendiul s-ar fi produs de la o sobă defectă, care a fost exploatată cu încălcări a regulilor antiincendiare. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite ulterior.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează oamenii să respecte regulile de apărare împotriva incendiilor și să nu exploateze surse de încălzire defecte. În cazul în care observă că sobele sau instalațiile de încălzire sunt necorespunzătoare să apeleze după ajutor la specialiști. Potrivit datelor IGSU de la începutul anului 2019 în Republica Moldova au avut loc 574  incendii în care au decedat 48 de persoane.

 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău