Fotbal: Messi a revenit la centrul de antrenament al Barcelonei

  • 07 Septembrie 2020 19:12
Fotbal: Messi a revenit la centrul de antrenament al Barcelonei

Fotbalistul Lionel Messi a revenit luni după-amiază la centrul de antrenament al clubului FC Barcelona pentru a-și relua locul în grupul profesionist, la trei zile după ce a anunțat că a decis să rămână în acest sezon la clubul la care s-a format, a constatat un ziarist AFP, preluat de Agerpres.

Argentinianul îi anunțase acum aproape două săptămâni pe șefii clubului că vrea să plece de la Barca, dar s-a răzgândit. Luni, el a sosit la volanul mașinii sale puțin după ora locală 16:00, ca să participe la primul său antrenament sub comanda noului tehnician al echipei, olandezul Roland Koeman.

"Nu aș merge niciodată la tribunal împotriva clubului vieții mele. De aceea voi rămâne la Barcelona", a declarat vedeta argentiniană pentru portalul goal.com, confirmând astfel că va duce la capăt contractul cu echipa spaniolă, ce expiră în iunie 2021.

Messi a venit la FC Barcelona în septembrie 2000, la vârsta de 13 ani, de la CA Newell's Old Boys, club din orașul argentinian Rosario. El a debutat la prima echipă la 17 ani, pe 16 octombrie 2004, contra lui Espanyol Barcelona (1-0), și a marcat 634 de goluri și a câștigat 34 de trofee în 731 de meciuri oficiale disputate în tricoul blaugrana.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău