Două sensuri giratorii noi vor fi amenajate în capitală

  • 05 Septembrie 2016 18:52
Două sensuri giratorii noi vor fi amenajate în capitală

Două sensuri giratorii noi vor apărea în curând în capitală. Unul va fi amenajat pe bulevardul Ștefan cel Mare, în preajma Academiei de Științe, iar altul pe strada Uzinelor, intersecție cu strada Voluntarilor, transmite IPN.

Șeful adjunct al Direcției transport, Vitalie Butucel, a declarat, la ședința operativă de la Primărie, că schițele au fost deja coordonate cu Inspectoratul Național de Patrulare, urmând să fie aplicat marcajul corespunzător și instalate indicatoarele necesare.

Cât ține de alte adrese, primarul Dorin Chirtoacă a spus că, întrucât amenajarea sensurilor giratorii presupune investiții, pentru început urmează să fie făcute amplasări temporare, prin amenajarea balizelor, pentru a verifica funcționalitatea sensurilor giratorii planificate.

Anterior se anunța că sensuri giratorii vor fi amenajatepe Șoseaua Balcani – la intrarea dinspre Dumbrava, la intersecția străzilor Calea Orheiului cu Studenților și Pelivan cu Tudor Vladimirescu. De asemenea, sensuri giratorii ar urma să fie amenajate și la intersecția străzilor Pușkin cu Albișoara, la ieșirea din localitatea Bubuieci, precum și la intrarea în localitatea Sângera.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:2,57 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău