Deputații socialiști încă nu au venit să discute cu reprezentanții Blocului ACUM care îi așteaptă la Parlament

  • 07 Iunie 2019 09:37
Deputații socialiști încă nu au venit să discute cu reprezentanții Blocului ACUM care îi așteaptă la Parlament

Reprezentanții Blocului ACUM îi așteaptă în continuare pe membrii PSRM pentru a relua dialogul privind deblocarea crizei politice.

Blocul a invitat PSRM la dialog la ora 8.30, dar la ora 9.30 socialiștii încă nu veniseră, a comunicat pentru Radio Chișinău vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Mihai Popșoi. El a precizat că reprezentanții Blocului ACUM îi așteaptă în continuare.

Invitația vine ca urmare a deciziilor asumate de către consiliile politice naționale ale cele două partide din cadrul Blocului ACUM – PAS și Platforma DA.

Pe de altă parte, PSRM a anunțat ieri că este dispus să continue discuțiile, dar și că a delegat reprezentanți ca să înceapă un dialog cu Partidul Democrat.

Președintele Igor Dodon susține că alegerile parlamentare anticipate ar putea fi evitate. Într-o postare plasată la miezul nopții pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon a scris că „în următoarele două zile, în Moldova, vom avea foarte mult de lucru și există șansa să evităm alegerile anticipate”, fără a oferi însă detalii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău